Tijger, een lapjeskat

Op 24 februari 2019 is Tijger bij ons  komen wonen. 
Het vorige baasje vertelde dat ze waarschijnlijk een boerderijkat is en ze is gek op ijsjes.

Tijger is eind 2012 geboren in Vleuten en als kitten van 6 weken bij het vorige baasje gekomen.

De (korte) reis van zijn ouwe adres naar ons adres, was heel erg stressen voor Tijger. Sowieso al het mandje in, moest beetje hardhandig gebeuren. Eenmaal hier, liep hij verdwaasd hard mauwend beetje door de gang. Daarna ging ze achter de tv in de slaapkamer zitten. Na een tijdje werd het onder de kast liggen en konden we haar niet pakken. Beetje brokjes erbij gelegd maar dat wilde ze niet. Ze vluchtte toen maar onder het bed. Om een uur of half 2, zondagmiddag zijn we hier thuis met haar gekomen. Denk dat ze het na 12 uur onder de kast en het bed, het wel welletjes vond en ‘s nachts om half 2, maakte ze ons wakker door op ons bed te springen, heel hard te mauwen en hele harde kopjes te geven. Bed uit en op bed beetje brokjes gegeven die ze opat. Daarna weer naar bed, waarna Tijger een uur lang heeft lopen mauwen. Toen werd het stil en was ze onder het bed gaan liggen. Na een uurtje was ze dat weer zat en kwam weer op ons bed springen maar heel af en toe een mauwtje. Niet meer zo hard als om half 2. 

Ik hoorde haar wel rommelen maar weet niet of het kattebrokjes of kattesteentjes  (uit de kattebak was). Tegen half 5 ging ze weer onder het bed liggen  en wilde niet komen eten ook al riep ik haar.

De rest van de dag onder het bed doorgebracht, wel de brokjes en een katten-snoepstick die ik voor haar gekocht had, opgegeten.